Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колега имаш ли някоя снимка на 145-цата да видя как свети ксенона на лупите,мс.
    Alfa Romeo 146 ti
    16V 1997г

Comment

• ми нормално свети.в нета има снимки.
      http://img5.imageshack.us/img5/5254/s4021004.jpg

халогенните крушки са около 3200к. колкото по-нагоре се качват келвините, толкова повече синьо има в светлината и толкова по-лошо се вижда на черен асфалт, на дъжд и в мъгла.
      точка

Comment

• ms.колега?
        Alfa Romeo 146 ti
        16V 1997г

Comment

• Първоначално публикувано от my_power88 Покажи съобщение
          колега имаш ли някоя снимка на 145-цата да видя как свети ксенона на лупите,мс.
          6000к на облачно време. Първата снимка в този пост:

http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=1069569&postcount=122
          sigpic
          Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• супер са колега,айде и аз прежалих някой лев за по добри светлини и визия,мерси много.
            Alfa Romeo 146 ti
            16V 1997г

Comment

• Аз бях 4 години с 6000к, а от 2 месеца съм с 5000к и определено сега съм по-доволен, когато карам на мокро и по тъмно...
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Тъй като мисля да боядисвам,се чудя броните дали да ги правя цветни целите,или наполовина както са си оригинално.....става дума за стария фейс
                146 Turbo

Comment

• Ами то е въпрос на личен избор, направи ги както ти харесва на теб.
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                    Ами то е въпрос на личен избор, направи ги както ти харесва на теб.
                    Със сигурност така ще стане

Твоята не беше ли с целите цветни......дай някоя снимка да видя как стои,и да решавам

Тва ми беше идеята
                    146 Turbo

Comment

• Ще кача тези дни, че нямам в момента снимки.
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

• Момчета буксата за връзка с ecu къде се намира? Зад дросела ли?
                        sigpic
                        145 1.6ts 16v 97г.

Comment

• Ако питаш за тази дето е за диагностика,намира се като застанеш оптред по-вляво закачена на коша,точно пред филтъра на купето.
                          Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                          Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

• Ярко жълта, ако не се лъжа
                            (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Аз искам да попитам имам проблем с паленето и ми казаха ,че релето ми е заминало.Някой може ли да ми каже откъде мога да си намеря и какви пари е от София съм и Алфата е 145 1.9 тд

Comment

• За да не пускам нова тема ще пиша тука мисля да си напръскам фаровете с черен спрей въпроса ми е дали става с обикновен черен или да е термоустойчив? Да допълня че съм със ксенон
                                -------------------------------
                                ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
                                ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

Working...
                                X